Welkom op de site van Musher.nl! 

Klik op het menu linksboven om snel je weg op onze site te vinden. toch nog vragen vul dan het contactformulier in!

Maar voordat je verder leest, willen we graag eerst onze partners aan jullie voorstellen, zonder hun geen Musher.nl en ook geen Peel&Maas Challenge!

 

 

Musher.nl & Happy Dog

Inmiddels worden wij alweer 2 jaar gesponsord door Happy Dog! Mede dankzij deze intensieve samenwerking kunnen wij een prachtig jaarlijks terugkerend evenement neerzetten. Niet alleen voor ons evenement betekenen ze veel, ook onze honden mogen dagelijks genieten van dit topvoer!

Musher.nl & Kiwaq/Rene's Petsupplies

Met gepaste trots kunnen wij vertellen dat wij kunnen bouwen op onze partner Kiwaq/Rene's Petsupplies. Met hun jarenlange ervaring in de sledehondensport, een naam die niet weg te denken is uit de sport. Door hun goede service en hoge kwaliteit materialen, ben je altijd gegarandeerd van het juiste equipment! Ook voor de juiste versnaperingen ben je hier aan het goede adres!

Musher.nl & Rienties Tuinmachines

Rienties Tuinmachines zorgt al sinds 2008 voor de mobiliteit van ons trailteam. Hoewel deze sponsor wat verder van onze hobby afstaat dan de meeste sponsoren, is hun aandeel van grote invloed op het succes van ons jaarlijks terugkerend evenement


Musher.nl & DAP de Keizer

Vanaf het allereerste moment kunnen wij niet zonder onze vertrouwde dierenartsenpraktijk DAP de Keizer. Met hun kundig team en enkele vestigingen in Noord Limburg, een praktijk waar je op kan vertrouwen. Niet alleen wijzelf komen er met onze sledehonden, maar ook mushers uit binnen en buitenland weten de praktijk inmiddels te vinden


Musher.nl & JTI

Sommige partners vallen niet zo op als anderen, dit is er 1 van. En toch als je op onze wedstrijden goed oplet, kun je er niet omheen! zij zorgen ieder jaar opnieuw ervoor dat wij het evenement veilig kunnen organiseren. 

Musher.nl & 't Assurantie huys

Er komt een hoop kijken bij het organiseren van evenementen, een heel belangrijke daarvan is de evenementenverzekering! al vanaf de allereerste editie is 't Assurantie huys dan ook onze vaste partner als het aankomt op verzekeringen!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen